Illy
Læs mere om Illy

ILLYCAFFÈ S.p.A., Trieste, Italien. Familievirksomheden blev grundlagt 1933 af Francesco Illy. Allerede i 1935 designede ILLY verdens første moderne espressomaskine, kaldet Illetta. ILLY fremstiller espresso-og kaffemaskiner, producerer kaffe med en fantastisk aroma og smag samt andre relaterede produkter af absolut højeste kvalitet.

ILLY står bag det innovative iperEspresso kapselsystem, der med en patenteret to-trins-proces giver en intens og aromatisk espresso med en rig og langvarig crema - hver gang. Alle maskiner gennemgår strenge tests for at sikre, at de opfylder de mest krævende kvalitetskrav til at fremstille en perfekt espresso. ILLY er derfor i dag synonym med noget af verdens bedste kaffe skabt på espressomaskiner.

ILLYs passion for kvalitet omfatter også gode forhold for kaffeproducenterne. ILLY blev den første virksomhed i verden til at få et “Responsible Supply Chain Process”-certifikat fra Det Norske Veritas (DNV), hvilket certificerer bæredygtighed i hele forsyningskæden.