THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.

Varerne på denne hjemmeside kan købes i alle landets førende isenkramforretninger, stormagasiner og specialbutikker. Har forretningen ikke varen på lager, kan du bede dem om at bestille den hjem til dig.

Se Pillivuyt Gourmet her
Nyt kogegrej til madentusiasten

Pillivuyt Gourmets fire helt nye serier af kogegrej giver madentusiasten masser af muligheder i køkkenet. De fire nyheder er skabt til den passionerede kok, der elsker at slippe inspirationen løs med gryder og pander i stilfulde designs, med en fantastisk funktionalitet og slidstærke materialer.

Se Pillivuyt Gourmet her
Klik her og find din forhandler
Find forhandler af varer fra TJ

Find forhandlere af varer fra Thuesen Jensen i hele Danmark.

Klik ind her og skriv navnet eller postnummeret på den by, som du ønsker at se en forhandlerliste for.

Klik her og find din forhandler
Se mere her
Velkommen til Gense!

Thuesen Jensen AS er glade for at kunne præsentere Gense blandt vores portefølje af eksklusive brands. Gense blev grundlagt i 1854 og er i dag Nordens største og mest kendte leverandør af kvalitetsbestik i sølv og rustfrit stål samt kogegrej i støbejern.

Se mere her

...........................................................................................

Kontrolrapport fra fødevarestyrelsen